• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Goupil G3 Electric UTV Utility Vehicle Closed Box

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

29.964 km

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkGoupil
ModelG3
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Tellerstand29.964 km

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar en milieuvriendelijk voertuig, dan zou deze Goupil G3 Electric precies kunnen zijn wat je nodig hebt. Dit voertuig is een praktische en compacte bestelbus en werkt volledig op een 10 pk sterk elektrische motor en een Full Traction 48V-batterijpakket. Afhankelijk van verschillende factoren zoals belasting en buitentemperatuur, kun je tot 70KM op één lading afleggen.

Dankzij de compacte afmetingen van 335cm in lengte, 115cm in breedte en 215cm in hoogte, gecombineerd met een laadruimte van 190x103x114cm, biedt deze bestelbus aanzienlijk wat ruimte zonder te veel plaats in te nemen. Deze efficiënte bus heeft een enkele roldeur, waardoor het laden en lossen van goederen een gemakkelijke taak wordt.

Mocht je deze wagen vroeg in de ochtend of laat in de avond nodig hebben, geen zorgen. De Goupil is uitgerust met een Webasto verwarmingssysteem op diesel, waardoor de bestelauto zelfs in koude temperaturen comfortabel blijft.

Mocht je het wegenverkeer willen verminderen, dan is dit de bus voor jou. Met een leeggewicht van 1067KG en een maximaal totaalgewicht van 2075KG kan deze machine aardig wat dragen. De bestelbus is eerder in gebruik genomen op 20-04-2015 en heeft slechts 29964KM op de teller staan.

Neem een kijkje op onze website voor meer gedetailleerde foto's of om een productvideo van deze Goupil te bekijken. De bus heeft een nette witte kleur die bijdraagt aan een professionele uitstraling. Deze bestelbus komt inclusief een Frans registratiecertificaat.

Ga voor groen, ga voor efficiëntie, ga voor de Goupil G3 Electric.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1067 kg