• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI50D Diesel Forklift 5.0T Sideshift/Positioner

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

29.800 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI50D
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren29.800 uur

Omschrijving

Laat me je introduceren bij deze krachtpatser uit het Manitou-assortiment, de MI50D. Het is een diesel heftruck uit 2016 die is gebouwd voor zware taken met een indrukwekkend hefvermogen van 5000kg.

De motor is een betrouwbare Diesel Cummins 4-cilinder, die garant staat voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. De heftruck heeft een totale hoogte van 237cm en een totale lengte van 335cm exclusief de vorken, waardoor hij voldoende compact is voor gebruik in krappe ruimtes.

Bij zwaar tillen draait alles om controle en nauwkeurigheid. Daarom is deze heftruck uitgerust met een triplex 3-traps mast en functies zoals sideshift en een vorkpositioneerder. De hefhoogte van de vork is 470cm en de lengte van de vorken is 120cm, wat helpt bij het hanteren van grotere lasten.

Bovendien zorgt de gesloten cabine met deuren en verwarming voor een comfortabele werkomgeving, ongeacht de weersomstandigheden. Je kunt zonder zorgen werken, want deze machine heeft slechts 2890 uur gedraaid en toont duidelijke tekenen van goed onderhoud.

Het is belangrijk op te merken dat alle gewichten en afmetingen bij benadering zijn gegeven en dat specificaties kunnen veranderen zonder voorafgaande kennisgeving. We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00. We zijn gesloten op zaterdag en zondag.

Dit is de kans om een betrouwbare en krachtige heftruck aan je equipment toe te voegen. De Manitou MI50D heeft alles wat je nodig hebt om je zware tilwerk efficiënt en veilig uit te voeren.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7390 kg

Vergelijkbare machines