• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

HC CPCD30N 3T Diesel Forklift Duplex-450CM 3000KG

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/24

2007

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

TARGET CARS BV

Jan Hilgersweg 10
5657 ES Eindhoven

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCPCD30N
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt

Omschrijving

De Hangcha HC CPCD30N-RW10 is een dieselaangedreven heftruck van bouwjaar 2007 op zoek naar een nieuwe eigenaar die bereid is hem wat liefde en aandacht te geven. Ondanks dat de motor wel ronddraait maar niet start, heeft dit beestje met een hefvermogen van 3000kg een hoop potentie.

Hij is uitgerust met een Isuzu AK-C240PKJ-30 dieselmotor en een duplex 2-traps mast. Met een vorklengte van 118cm en maximale hefhoogte van 450cm is geen klus te hoog gegrepen.

Het kloppende 'hart' van deze machine wil helaas niet starten en verder onbekende mankementen zijn niet te onderzoeken omdat de motor niet loopt. Wie handig genoeg is om deze machine nieuw leven in te blazen haalt hier een gouden investering mee naar bedrijf.

Deze machine heeft een totale hoogte (inclusief mast) van 285cm, een totale lengte van 265cm (exclusief vorken) en een breedte van 125cm.

Al zijn specificaties mogen dan indrukwekkend zijn, zijn serienummer laat zien dat hij geen nieuwkomer is. Met serienummer 071132674 heeft hij vele werkuren op de teller staan, hoewel het exacte aantal onbekend is. Ondanks zijn indrukwekkende prestaties bij volle belasting, weegt deze heftruck leeg slechts 4650kg.

Hoewel deze Hangcha momenteel in defecte staat verkeert, biedt het de perfecte kans om met een beetje handigheid en doorzettingsvermogen een betrouwbaar werkpaard te herstellen. Verkoop vindt plaats zonder BTW. Let wel: alle gewichten en afmetingen zijn indicatief en onderhevig aan veranderingen en mogelijke fouten.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4650 kg