• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus E-Deliver 3 Lwb 50 Kwh

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

10 km

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
TypeE-Deliver 3 Lwb 50 Kwh
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Tellerstand10 km
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Deze Maxus E-Deliver 3 Lwb bus, gebouwd in 2024, is een uitstekende keuze voor flexibele bestelwerkzaamheden met zijn 935 kg laadvermogen en een totaalgewicht van 2.630 kg. Het is een zeer ruime bestelbus, dankzij de lange wielbasis van 328 cm. Het voertuig is in zeer goede algemene, technische en optische staat verkeerd en is compleet schadevrij.

Je stapt de cabine in om te genieten van functies zoals achterdeuren voor eenvoudige toegang, een bestuurdersairbag voor veiligheid, een uitgebreid DAB+ Bt radiostation en een stuur dat in hoogte verstelbaar is voor je comfort. Daarnaast is de bus voorzien van een schuifdeur aan de rechterkant en getint glas voor extra privacy.

Met de garantie van 5 jaar op de totale bus en 8 jaar op het accupakket, kun je met een gerust hart de weg op. Beide garanties getuigen van de betrouwbaarheid van de Maxus E-Deliver 3 Lwb. De bus is standaard uitgerust met een automatisch airco-verwarmingssysteem om het rijcomfort in elk seizoen te maximaliseren.

De elektromotor van de Maxus E-Deliver 3 Lwb produceert een vermogen van 90 kW (122 pk) en een koppel van 250 Nm. De bus kan een maximale snelheid van 120 km/u bereiken en is uitgerust met een 50kWh accu. Ondanks zijn omvang biedt deze bus plaats aan 2 personen en kan nog steeds 1.300 - 950 kg maximaal trekgewicht aan.

Deze Maxus E-Deliver 3 Lwb met L1H1 lengte/hoogte is direct uit voorraad leverbaar. Geniet bovendien van het voordeel dat je voor deze volledig elektrische bus geen motorrijtuigenbelasting hoeft af te dragen.

We nodigen je van harte uit voor een bezichtiging en proefrit bij ons bedrijf, Boonstoppel Truckservice BV, je specialist voor merken als DAF, FUSO, MAXUS en HIAB meeneemheftrucks.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1695 kg