• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus 100% elektrische eDeliver9 L3H2 / 89 kWh / 300 Km actieradius !!

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

5 km

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
Type100% elektrische eDeliver9
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Tellerstand5 km
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een bestelbus die klaar is voor de toekomst, dan is deze splinternieuwe, 100% elektrische Maxus eDeliver9 uit 2023 een uitstekende keuze. Met een fenomenale actieradius van 300 km, geleverd door een 89 Kw/h elektrische aandrijving, biedt het je de vrijheid om de langste leveringsroutes zonder zorgen af te leggen.

Zowel technisch als optisch is deze bestelbus in een zeer goede staat, met een indrukwekkende laadruimte van 11m3 die flexibel geschikt is voor allerlei soorten ladingen. De laadruimte is meer dan ruim genoeg met een lengte van 3.413 mm, een breedte van 1.800 mm en een maximale hoogte van 1.800 mm. Sterker nog, het aanhangwagen trekgewicht bedraagt tot wel 1.500 kg!

Elektrisch rijden gaat hand in hand met gemak en de Maxus eDeliver9 maakt daar geen uitzondering op. Met zowel drie fase AC-laadmogelijkheid als een DC-snellaadmogelijkheid, kan het voertuig in slechts 20 minuten al 100 km extra opladen. Na 45 minuten is de accu al voor 80% gevuld.

Het interieur is ontworpen met de bestuurder in het achterhoofd. De bestuurdersstoel is luxe, zelfs verwarmbaar om comfort te bieden in koele omstandigheden. Terwijl een 10-inch touchscreen, dat compatibel is met Apple Carplay en Android Auto, zorgt voor naadloze connectie.

Als het aankomt op veiligheid, is deze Maxus eDeliver9 rijkelijk uitgerust met Blind Spot Detection, zes airbags, Adaptive Cruise Control en een Elektronisch Stabiliteitsprogramma.

Een extra bonus is dat deze bestelbus ook recht geeft op SEBA subsidie en de MIA/VAMIL regelingen, wat het een economisch verstandige keuze maakt.

Met deze Maxus eDeliver9 ben je niet alleen goed uitgerust voor de eisen van vandaag, maar ook klaar voor de uitdagingen van morgen.