• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus E-Deliver 9 gesloten bestelwagens 100% Elektrisch in div.uitvoeringen

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
TypeE-Deliver 9 gesloten bestelwagens 100% Elektrisch in div.uitvoeringen
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Op zoek naar een duurzame oplossing voor je onderneming? Overweeg dan deze Maxus E-Deliver 9, volledig elektrisch aangedreven en in perfecte conditie. Vanaf bouwjaar 2023 en een ècht werkpaard, klaar om zwaar werk te verrichten met een GVW van 3.500 kg.

Deze bestelwagen rijdt niet alleen soepel, maar ziet er ook nog eens goed uit. De algehele staat, technische conditie en optische staat zijn allen uitstekend. Een ander voordeel? Je betaalt geen motorrijtuigenbelasting voor dit voertuig.

Direct uit de voorraad leverbaar, dit voertuig komt inclusief batterijpakket in 51,5 - 72 - 89 kWh uitvoeringen. Afhankelijk van je keuze, heeft deze bestelwagen een actieradius van 237 - 353 Km in de stad en 186 - 296 Km gecombineerd volgens de WLTP-normen. Dit betekent dat je zonder zorgen meerdere klussen op een dag kunt klaren.

Het voertuig voldoet ook aan alle veiligheidseisen en heeft een uitgebreide standaarduitrusting. Extra opties, zoals sidebars, een imperiaal, binneninrichting van de laadruimte, of een trekhaak (capaciteit tot 1500 Kg) zijn ook mogelijk.

Als ondernemer komt dit voertuig zelfs in aanmerking voor de SEBA subsidie (tot € 5.000,00) en je kunt profiteren van de voordelen van MIA/VAMIL.

Wil je een proefrit maken of meer informatie? Neem dan contact op met Frans Hooft op 0651389444 of bezoek www.ebs-byboonstoppel.nl voor meer details. Ervaar de voordelen van duurzame mobiliteit met deze Maxus E-Deliver 9.