• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EFX 413 X + S - Rail Guidance * DEMO !!

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/15

159 uur

2017

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Janssenpallettrucks

Bijsterhuizen 5121
6604LX Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelEFX 413 X + S - Rail Guidance * DEMO !!
TypeEFX 413 X + S - Rail Guidance * DEMO !!
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren159 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Bekijk deze prachtige Jungheinrich EFX 413 X + S heftruck! Een bijna nieuwe machine, met slechts 159 draaiuren op de teller. Gemaakt in 2017, maar door zijn demo-status zo goed als nieuw.

Deze heftruck is niet alleen krachtig met een capaciteit van 1250 kg, maar daarnaast ook bijzonder veelzijdig. Met een hefhoogte van maar liefst 6 meter en een mastmaat van 3F6000 is geen klus te groot.

De heftruck is uitgerust met vorken van 1190 x 160 mm, ideaal voor veel verschillende soorten ladingen. Om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten, heeft dit model ook een verminderde hoogte van 2830 mm voor eenvoudiger manoeuvreren.

Maar dat is nog niet alles. Deze Jungheinrich EFX 413 X + S beschikt ook over een zeer belangrijke optie: de Rail Guidance. Dit maakt zijgeleiding mogelijk, wat het navigeren door krappe ruimtes een stuk eenvoudiger maakt.

Deze heftruck draait op een vermogen van 48 v / 750 ah, waardoor het zwaardere werk een stuk lichter wordt en de machine langer ingezet kan worden.

Mis deze kans niet om deze Jungheinrich EFX 413 X + S toe te voegen aan uw machinepark. Het is een machine die zowel krachtig als betrouwbaar is en die u en uw team zal helpen uw doelen te bereiken.