• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

EFX 413 X + i - Wire Guidance

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/19

8.045 uur

2007

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Janssenpallettrucks

Bijsterhuizen 5121
6604LX Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkJungheinrich
ModelEFX 413 X + i - Wire Guidance
TypeEFX 413 X + i - Wire Guidance
Bouwjaar2007
ConditieGebruikt
Draaiuren8.045 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en robuuste heftruck, dan is deze gebruikte Jungheinrich EFX 413 X + i perfect voor jou. Deze machine, uit het bouwjaar 2007, heeft al heel wat magazijnuren achter de rug met in totaal 8045 draaiuren op de teller.

De Jungheinrich EFX 413 X + i is uitgerust met een mast van 2W3750 waarmee een maximale hefhoogte van 3750 mm bereikt kan worden, ideaal voor werkzaamheden op hoogte. Met een hefvermogen van maar liefst 1250 kg is deze machine in staat om zware lasten met gemak te tillen.

Om het nog beter te maken, is deze machine voorzien van een draadbegeleidingssysteem, ook wel bekend als 'Wire Guidance', dat de veiligheid in je magazijn kan verbeteren door de truck automatisch langs een ingestelde route te laten volgen.

Met zijn compacte afmetingen - let op de verlaagde hoogte van 2680 mm – is deze heftruck uitstekend manoeuvreerbaar, zelfs in de krapste magazijnen. En de 'Bleu Spot' functie zorgt ervoor dat medewerkers deze heftruck niet over het hoofd zien, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid.

Batterijduur is essentieel in een druk magazijn, daarom heeft deze heftruck een vermogen van 48v/750ah, perfect voor lange werkdagen. Toegevoegd aan deze indrukwekkende specificaties is het feit dat de heftruck is uitgerust met een set vorken van 1200 mm.

Kortom, de Jungheinrich EFX 413 X + i is een betrouwbare en duurzame keuze voor jouw volgende heftruck. Deze gebruikte machine is niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook ontworpen om de veiligheid en efficiëntie in je magazijn aanzienlijk te verbeteren.

Vergelijkbare machines