• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde 386 E 16-02

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2.631 uur

2018

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

J. Helmond & Zn. Machinehandel BV

Dieselweg 1
4104BS Culemborg

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
Type386
Bouwjaar2018
ConditieGebruikt
Draaiuren2.631 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Verplaats je bedrijfslogistiek naar een hoger niveau met deze Linde 386 heftruck. Met een productiejaar van 2018, is deze machine recentelijk en bevat nog steeds moderne technologie en efficiency. Hoewel de kleur van deze topper onbekend is, zijn haar prestaties absoluut herkenbaar en betrouwbaar. Ideaal voor interne logistiek, vanwege de betrouwbare capaciteiten.

Deze Linde 386 heftruck heeft een solide hefcapaciteit van 1.600 kg, waardoor hij in staat is om diverse items te tillen en te verplaatsen, waardoor je bedrijfsactiviteiten efficiënter worden. De heftruck kan ook tot een indrukwekkende hoogte van 477 cm tillen, waardoor hogere planken en opslagruimtes toegankelijk worden. Met een maximale doorrijhoogte van 2.160 mm navigeert de heftruck gemakkelijk onder structuren door.

Bovendien is de toestand van de machine zeer goed, wat zowel op een algemeen, technisch als optisch niveau reflecteert. De functionele onderdelen zijn dus intact, de machine is mechanisch gezond en ook visueel is de heftruck in topconditie.

Moet je verschillende soorten vorken op je machine gebruiken? Geen probleem. De aansluiting is van FEM klasse 2, wat betekent dat de machine compatibel is met verschillende vorktypes.

Bent je al overtuigd? Neem dan contact op met Jep Helmond of Erik Touwslager voor meer informatie. Bij Helmond Heftrucks, weten we dat elke keuze die je maakt in je bedrijf belangrijk is, daarom bieden we huur, lease of koop opties om te voldoen aan jouw specifieke behoeften. Ons doel is om jou de juiste vorkheftruck voor jouw bedrijf te bieden, voor een aantrekkelijke prijs. Wij staan ook paraat voor reparatie-, service- en veiligheidskeuringsbehoeften.

Opties

  • 1 led werkkamp achter
  • Integrale sideshift en 4e hydraulische functie
  • Zijschuiver

Vergelijkbare machines