• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Moffet Meeneemheftruck M4 25.4 NX V 4-weg machine

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
1/10

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMoffett
TypeMeeneemheftruck
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Wordt je logistieke workflow steeds complexer en veeleisender? Met de Moffett Meeneemheftruck zorg je voor optimaal resultaat. Gebouwd in 2024 en uitgevoerd in een opvallende rode kleur, levert deze krachtige machine topprestaties op het gebied van interne logistiek.

De Moffett Meeneemheftruck heeft alles in huis om je logistieke processen te versnellen en te vereenvoudigen. Met een hefcapaciteit van 2.500 kg, een hefhoogte van 366 cm en een vorklengte van 1.200 mm, kan deze machine de zwaarste taken met gemak aan. De aansluiting is FEM klasse 3 en de machine is in perfecte staat: zowel technisch als optisch.

Dit model is bovendien een 4-weg machine die 3 wielen aandrijft, die volledig automatisch functioneren. De Moffett Meeneemheftruck is voorzien van de nieuwste Kohler motortechniek, die voldoet aan de Stage V normering en is 10% zuiniger door commonrail. Onder overige functionaliteiten vallen: schaarreach, hydraulische vorkverstelling, geveerde bestuurdersstoel, aflegsteunen, hydraulische steunpoten en LED-verlichting.

Het masttype van deze machine is duplex. Ook wordt hij geleverd met een compleet afleverset inclusief gevaren driehoek en spiegel, veiligheidskettingen en heeft hij een garantie van 3 jaar. Wacht dus niet langer en maak van deze Moffett Meeneemheftruck jouw partner in interne logistiek. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Frans Hooft (+31651389444). Let op: dit model is nu direct uit voorraad leverbaar.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2460 kg

Opties

  • Vorkenversteller