• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Maxus e-Deliver3 / 100% ELEKTRISCHE Bestelwagen / Lwb / 52 kWh

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

0 km

2024

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Boonstoppel Truckservice B.V.

Coenecoop 68
2741 PD Waddinxveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkMaxus
Typee-Deliver3 / 100% ELEKTRISCHE Bestelwagen / Lwb / 52 kWh
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Tellerstand0
BrandstofElektrisch
KleurWit

Omschrijving

Op zoek naar een efficiënte, duurzame en betrouwbare bestelwagen voor je onderneming? Ontdek de MAXUS eDeliver3 uit 2024 - een 100% elektrische bestelwagen in zeer goede staat, zowel technisch als optisch. Deze schadevrije bus is belastingvrij en heeft een aanzienlijk laadvermogen van 930 kg, met een totaalgewicht van 2.630 kg.

De MAXUS eDeliver3 is boordevol handige functies om je rij-ervaring zo soepel mogelijk te maken. Denk aan veiligheidseisen, achterdeuren, een airbag voor de bestuurder, autoradio met DAB+/BT/achteruitrijcamera, automatische kachel/airco systeem en een rechter schuifdeur. Ook heeft deze auto getint glas, een in hoogte verstelbare stuur en een tussenwand.

Elektrisch rijden in de eDeliver3 betekent krachtig rijden - met een vermogen van 90 kW (122 PK) / 250 Nm kan deze bus een maximum trekgewicht van 1.110 - 1.305 kg aan. Met een topsnelheid van 120 km/u en een batterijcapaciteit van 50 Kwh kun je vertrouwen op stabiele, sterke prestaties.

Met ruimte voor twee inzittenden is de eDeliver3 ontworpen om aan de behoeften van je bedrijf te voldoen, waar je ook naartoe gaat. Dankzij zijn compacte L1H1 of L2/H1 grootte kom je gemakkelijk op elke locatie.

Geniet niet alleen van de 5-jarige volledige garantie op de bus zelf, maar ook van de 8-jarige garantie op het accupakket. Dat betekent dat je met totale gemoedsrust kunt rijden, wetende dat je gedekt bent.

Het beste nieuws? De MAXUS eDeliver3 is direct uit voorraad leverbaar. Wacht niet langer en geef je bedrijf vandaag nog de upgrade die het verdient naar deze superieure elektrische bestelwagen. Let op, de vermelde prijs is exclusief BTW en afleverkosten.

Boonstoppel Truckservice BV is specialist van onder andere DAF, FUSO, MAXUS en HIAB meeneemheftrucks. Kijk op www.Boonstoppeltrucks.nl voor meer informatie, onze voorraad en openingstijden of bezoek www.EBS-byboonstoppel.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1700 kg

Opties

  • Airconditioning