• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E10Z | 2022 | 320h

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

320 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

G.J. van Gurp b.v.

Boerhaar 9
8131ST Wijhe

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE10Z | 2022 | 320h
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
Draaiuren320 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar betrouwbaarheid en efficiëntie voor jouw projecten in de bouwsector? Maak kennis met de Bobcat E10Z mini-graafmachine uit 2022. Deze machine is ideaal voor al jouw bouwwerkzaamheden dankzij de rupsaandrijving die zorgt voor maximale tractie en sterkte.

De machine verkeert zowel technisch als optisch in zeer goede staat, wat betekent dat hij klaar is om direct in gebruik te worden genomen. Met slechts 320 draaiuren laat deze Bobcat E10Z weinig te wensen over voor jouw volgende project. De machine is uitgerust met een hydraulische snelwissel en wordt geleverd met 3 grondbakken.

Een opvallende eigenschap van deze graafmachine is de zwenkbare giek. De giek draait, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het graven en verplaatsen van materialen. Het onderstel van de machine is in breedte verstelbaar, variërend van 710-1100 mm, wat deze graafmachine uiterst flexibel en veelzijdig maakt in gebruik.

Daarnaast draagt de machine bij aan een schoner milieu. De Bobcat E10Z voldoet namelijk aan de Stage V-emissienormen. Kortom, duurzaam werken zonder compromis te sluiten op kracht en performance.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Zij staan je graag te woord en helpen verder bij eventuele vragen of het plannen van een bezichtiging. Voor meer foto's en technische specificaties, bekijk deze machine op onze website.

Bij Van Gurp streven we ernaar om jouw koopervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij bieden hulp bij zowel import als export en kunnen de machine naar elke gewenste locatie transporteren. Leasen en inruil zijn ook mogelijk. Doe je zaken met ons, dan kies je voor een bedrijf met meer dan een eeuw ervaring.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen7 kw

Vergelijkbare machines