• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E17

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

1 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Inter-Techno BV

Paramariboweg 46
7333 PB Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE17
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
Draaiuren1 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

De Bobcat E17 is een compacte, maar krachtige mini-graafmachine die prestatie en waarde naar een hoger niveau tilt. Met zijn uitgebreide reeks functies en toebehoren, is deze machine ontworpen om efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.

De Bobcat E17 heeft een bedrijfsgewicht van 1711 kg en beschikt over een Yanmar / 3TNV74F-SPBC motor (Stage V). Met een rijsnelheid tot wel 2,1 km/uur en 4,3 km/uur, kan deze machine moeiteloos elke klus aan. De soepele werking zorgt voor nauwkeurig werken en het grote werkbereik en de hoge stabiliteit maken deze machine uitermate veelzijdig.

De Bobcat E17 is gebouwd met extra comfort in gedachten. Met een verwarmde cabine en radio kun je in elk klimaat comfortabel doorwerken. Deze uitgebreide uitrusting komt inclusief snelwissel met 2 bakken, zwaailamp en zelfs 3 werklampen.

Deze mini-graafmachine wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 24 maanden of 2000 bedrijfsuren. Daarnaast zijn er opties voor een lease van 36 maanden tegen 0% rente.

Ontdek waarom de Bobcat E17 de mini-graafmachine is die je nodig hebt voor jouw volgende project. Neem contact op voor meer informatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1711 kg

Vergelijkbare machines