• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI 30 D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

0 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI 30 D
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Interesse in een betrouwbare, krachtige heftruck? Laat je aandacht trekken door deze Manitou MI 30 D. Hij valt op door zijn vermogen en veelzijdigheid, hoewel de exacte kleur onbekend is.

De Manitou MI 30 D, uitgevoerd met een schuifmast, kan tot een hoogte van 370 cm heffen. Dat maakt hem ideaal voor zware lasten en hoge rekken, want deze krachtpatser kan tot wel 3.000 kg heffen. Bovendien heeft hij een vorklengte van 1.200 mm, wat helpt bij het optillen en vervoeren van brede lasten.

Een ander kenmerk dat deze Manitou MI 30 D tot een betrouwbare keuze maakt, is de algehele conditie: zeer goed. Dit betekent dat je op deze machine kunt vertrouwen voor je dagelijkse logistieke werkzaamheden.

De DUPLEX MAST 3700 mm, SIDE SHIFT + LEPELVERSTELLING HYDRAULISCH en het hefvermogen van 3000 KG worden allemaal bediend door 4 hendels in lijn. En voor veiligheid en emissiebeheersing heeft deze heftruck een omhoog gerichte uitlaat.

Vergeet niet het referentienummer: 58719, handig bij eventuele vragen of bij het regelen van een bezichtiging. Houd er rekening mee dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

De Manitou MI 30 D is voorzien van één gestuurde as, wat hem behendig en makkelijk te besturen maakt. Als je op zoek bent naar een degelijke werkpartner in jouw magazijn of op de werf, dan is deze Manitou MI 30 D absoluut een overweging waard.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKUBOTA
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Fork positioners
  • Sideshift

Vergelijkbare machines