• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E30/02

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
1/6

10.963 uur

2006

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE30/02
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren10.963 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare heftruck? Bekijk dan eens dit model van Linde, type E30/02. Met een hefcapaciteit van maar liefst 3.000 kg kun je zowel lichte als zwaardere lasten met gemak vervoeren.

De heftruck is uitgerust met een schuifmast en bereikt een hefhoogte van maar liefst 472 cm. Daarnaast beschikt deze Linde over vorken met een lengte van 1.150 mm, waardoor je ook langere items zonder problemen kunt verplaatsen.

De accu van deze sterke machine heeft een laadspanning van 80V, wat garant staat voor langdurig en krachtig prestaties. Daarnaast heeft deze Linde twee gestuurde assen, wat zorgt voor extra mobiliteit en wendbaarheid.

Wat betreft de staat van onderhoud, deze Linde E30/02 verkeert in goede staat. Bovendien heeft hij ook een CE-markering, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese standaarden voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming.

Deze heftruck is recentelijk binnengekomen via inruil. Aangezien de keuring van de truck nog geldig is tot eind september 2024, biedt deze Linde je de komende jaren zekerheid en betrouwbaarheid. De heftruck wordt bovendien geleverd inclusief een passende lader.

Samenvattend, dit model van Linde E30/02 combineert kracht met betrouwbaarheid en wendbaarheid, waardoor je verzekerd bent van een heftruck die ook de zwaarste klussen aankan.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorLinde
Asconfiguratie4×4

As 1

PositieVoor
Soort bandSuper Elastic

As 2

PositieAchter
Soort bandSuper Elastic

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines