• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-35

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/14

1.242 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-35
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren1.242 uur

Omschrijving

Maak kennis met de krachtige Still RX60-35 elektrische heftruck. Met een indrukwekkend hefvermogen van 3500kg, kan deze machine zelfs de zwaarste lasten aan. Dankzij de hoogte van maar liefst 450cm en een vrije heffing van 150cm, bereik je moeiteloos elke gewenste hoogte.

De Still RX60-35 is uitgerust met werklampen waardoor je zelfs bij minder licht de controle behoudt. Daarnaast beschikt deze heftruck over verwarming, ideaal voor die koudere werkomgevingen. Met non-marking banden hoef je je geen zorgen te maken om strepen of markeringen op de werkvloer.

Met slechts 1242 draaiuren is deze machine in uitstekende staat en klaar voor vele uren productief werk. Deze elektrische heftruck is uitgerust met een 3e en 4e functie op het bord en komt met een triplex mast voor extra flexibiliteit.

En niet te vergeten, de aankoop bevat een acculader, zodat je altijd verzekerd bent van de nodige stroom. Inruil en transport kunnen in overleg mogelijk zijn, wat wil je nog meer? De Still RX60-35 elektrische heftruck is een uitstekende toevoeging aan elke werkplaats.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5859 kg

Vergelijkbare machines