• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MAN MI35D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

0 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMAN MI35D
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Bekijk deze Manitou MAN MI35D heftruck, direct klaar om aan de slag te gaan op jouw werkvloer. De kleur is onbekend en maakt de machine daarom uniek. Met een robuuste schuifmast, behaalt deze heftruck een hefhoogte van 330 cm. Hij is in staat om maar liefst 3500 kg te tillen, ondersteund door vorken van 1200 mm.

De staat van de Manitou MAN MI35D is zeer goed, dus je kunt rekenen op een betrouwbare en duurzame machine. Dat hij ook is uitgerust met een Stage 5 Kubota dieselmotor, is tekenend voor zijn prestaties en betrouwbaarheid.

Functioneel en gebruiksvriendelijk, de Manitou MAN MI35D heeft een geïntegreerde sideshift voor meer flexibiliteit, evenals mastdemping om het trillen te minimaliseren. De tip-toetsbediening en de derde en vierde functie bieden extra bedieningsgemak.

Deze heftruck is uitgerust met volledig rubberen banden - voorbanden maat 28-9/15 en achterbanden maat 6.50-10/10. Hij heeft LED-weg- en werkverlichting, waardoor je ook in omstandigheden met weinig licht veilig kunt werken.

Zoek je een betrouwbare partner voor je zware klussen? Zoek dan niet verder. Hier is Manitou MAN MI35D, volledig gecheckt en klaar om te rollen. Het referentienummer van deze machine is 58055. Voor meer informatie, neem gerust contact op. Laten we er samen voor zorgen dat je de juiste machine voor je werkzaamheden vindt. Belangrijk om te weten is dat de getoonde prijs exclusief BTW is.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKUBOTA
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines