• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E16P-0

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

10.658 uur

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE16P-0
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren10.658 uur

Omschrijving

Ontdek de efficiëntie van deze Linde E16P-0 heftruck. Een betrouwbare, actieve bijdrage aan je werkvloer dankzij de robuuste constructie en hoogwaardige componenten. Met een hefvermogen van 1600 kg tilt deze machine jouw werkzaamheden naar een hoger niveau.

Deze elektrische heftruck is uitgerust met een duplex mast die de lading tot een hoogte van 315 cm kan heffen met een vrije heffing van 153 cm. De side-shift functie zorgt voor additionele manoeuvreerbaarheid, wat vooral handig is bij nauwe ruimtes en precise positionering.

Voor extra zichtbaarheid en veiligheid beschikt de heftruck over werklampen. Om de werkvloer netjes te houden is de heftruck voorzien van non-marking banden.

Deze Linde E16P-0 wordt aangedreven door een krachtige batterij uit 2019 die je een hele werkdag van stroom voorziet. Daarnaast is de heftruck inclusief een acculader, voorkomend dat je ooit zonder stroom komt te zitten.

De heftruck is klaar om direct aan het werk te gaan. Transport is mogelijk in overleg en ook een eventuele inruil kan besproken worden. Deze Linde E16P-0 is een aanwinst voor elke werkvloer: efficiënt, betrouwbaar en duurzaam.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3159 kg

Vergelijkbare machines