• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX70-50T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

3.630 uur

2017

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX70-50T
Bouwjaar2017
ConditieGebruikt
Draaiuren3.630 uur

Omschrijving

Maak kennis met deze indrukwekkende Still RX70-50T LPG heftruck. Met zijn imposante hefvermogen van 5000kg en een hefhoogte van maar liefst 305cm tilt hij met gemak de zwaarste last omhoog, waardoor je werk eenvoudiger en efficiënter wordt.

Dankzij de geavanceerde 3e functie kan je zelfs tot op het bord bewegen, waardoor je meer flexibiliteit hebt in je werk. Wanneer je aan het werk bent in een omgeving waar verlichting nodig is, zorgen de ingebouwde werklampen voor voldoende licht, zodat je alles goed kan zien.

Comfort is ook van het grootste belang bij deze heftruck. Of je nu werkt in koude of warme omstandigheden, de cabine is uitgerust met verwarming die je gewoonweg niet kunt weerstaan. Het draagt allemaal bij aan het plezier van het werken met deze effectieve machine.

Hoewel deze heftruck zonder gasfles wordt geleverd, is het altijd mogelijk om de machine naar behoefte aan te passen. Zo kan je de heftruck helemaal naar wens maken.

Verder is de Still RX70-50T voorzien van een duplex mast, wat zorgt voor extra stabiliteit. Of je nu werkt in een magazijn, een bouwplaats of een andere industriële omgeving, deze heftruck zal je zeker niet teleurstellen.

Er zijn mogelijkheden om je oude heftruck in te ruilen en het transport van deze Still RX70-50T kan in overleg georganiseerd worden. Neem dus gerust contact op voor meer details. We kijken ernaar uit om je van dienst te zijn.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7188 kg

Vergelijkbare machines