• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E16P-02

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

15.053 uur

2014

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE16P-02
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren15.053 uur

Omschrijving

Ervaar het gemak en de efficiëntie van deze Linde E16P-02 elektrische heftruck. Met zijn indrukwekkende hefvermogen van 1600kg en maximale hefhoogte van 465cm kan hij met gemak de zware lasten aan. Dankzij de 168cm vrijeheffing en de ingebouwde side-shift functie is ook het manoeuvreren op krappe plekken geen enkel probleem.

Voor extra werkgemak heeft deze heftruck een triplex mast, wat de stabiliteit en het zicht voor de bediener verbetert. ’s Nachts doorwerken of op slecht verlichte plekken? Geen zorgen, de werklampen op deze Linde zorgen ervoor dat je altijd goed zicht hebt op je werkzaamheden. En met de cabine met verwarming ben je op slecht weer voorbereid.

Deze heftruck rijdt op non-marking banden, dus je vloer blijft vrij van ongewenste sporen. En om het helemaal af te maken, is de batterij uit 2014 nog in zeer goede staat, inclusief acculader.

We staan altijd open om te praten over inruilopties en transport is ook mogelijk in onderling overleg. Kortom, met deze Linde E16P-02 haal je een echte krachtpatser in huis die je werkzaamheden naar een hoger niveau tilt.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3374 kg

Vergelijkbare machines