• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Takeuchi TB210R / TB 210 R Minigraver Nieuw

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
1/12

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkTakeuchi
ModelTB210R / TB 210 R Minigraver Nieuw
Bouwjaar2024
ConditieGebruikt

Omschrijving

Betreed het bouwterrein met kracht en precisie met een gloednieuwe Takeuchi TB210 R minigraver. Deze machine, met zijn eigen gewicht van 1075 kg, is aan de kleine kant in omvang maar groot in prestaties.

Deze minigraver wordt aangedreven door een robuuste drie cilinder Kubota motor, de beste in zijn klasse. Het toepassingsgebied voor dit model is specifiek gericht op de bouw, dus je kunt er zeker van zijn dat het bestand is tegen jouw meest uitdagende projecten.

Echt uniek aan de TB210 R is de verstelbare onderwagen. Deze kan worden aangepast van 75 cm tot 103 cm, waardoor je de machine kunt configureren naar de specifieke benodigdheden van jouw klus. Bovendien is de joystickbediening in breedte verstelbaar, dus je hebt altijd volledige controle.

Bij aankoop krijg je niet alleen de indrukwekkende Takeuchi minigraver, je ontvangt ook een drie delig bakkenset - perfect afgestemd op de machine. En met hydraulische of mechanische snelwissel met lasthaak, kun je gemakkelijk en efficiënt van baan veranderen.

De Takeuchi TB210 R biedt twee rij snelheden en een extra hydraulische functie, zodat je deze machine volledig kunt aanpassen aan je behoeften.

De minigraver is volledig gekeurd en direct uit voorraad leverbaar. Kortom, je bent maar één aankoop verwijderd van een zeer krachtige, veelzijdige en betrouwbare minigraver.

Voor verdere details of vragen, neem dan contact op met Luuk van Elk via info@luukvanelk.nl of bel +31 610718390 of +31 636065431. Wij bieden ook mogelijkheden voor financial lease.

Stap vandaag nog in de stoel van een gloednieuwe Takeuchi TB210 R en ontdek de kracht en productiviteit die deze indrukwekkende machine te bieden heeft. Je verdient het om met het beste gereedschap te werken.

Vergelijkbare machines