• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan DX10Z Minigraver / Mini Graver

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

2023

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
ModelDX10Z Minigraver / Mini Graver
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt

Omschrijving

Deze gloednieuwe, ongebruikte Doosan DX10Z minigraver staat klaar om van waarde te zijn binnen je bouwprojecten. Aangedreven door rupsbanden en aangestuurd door een driecilinder kubotamotor, biedt deze machine een perfecte combinatie van kracht en stabiliteit om op diverse terreinen te functioneren.

De machine heeft een verstelbare onderwagen, variërend van 71 cm tot 110 cm, en joystickbediening die naar breedte verstelbaar is. Dit ontwerp draagt bij aan een eenvoudige en efficiënte bediening, ongeacht de locatie of taak.

Bij aankoop wordt de Doosan DX10Z geleverd met een driedelig bakkenset, wat je de flexibiliteit geeft bij verschillende graafwerkzaamheden. Er is een keuze tussen een hydraulische of mechanische snelwissel met lasthaak voor naadloze overgangen tussen de taken.

De minigraver beschikt verder over twee rijsnelheden en een extra hydraulische functie met oliekoeler, waardoor het mogelijk om zijn prestaties aan te passen aan de specifieke eisen van de klus.

We begrijpen dat gemoedsrust een belangrijk onderdeel is van elke aankoop, daarom komt deze minigraver met een garantie. En om het nog beter te maken, is hij direct uit voorraad leverbaar.

Neem voor meer informatie contact op met Luuk van Elk. Financiële lease is mogelijk en we zouden je graag helpen met eventuele vragen die je hebt.

Vergelijkbare machines