• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster H 2.50 FT

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

10.524 uur

2006

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

We helpen je graag op weg

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelH 2.50 FT
Bouwjaar2006
ConditieGebruikt
Draaiuren10.524 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek deze robuuste Hyster H 2.50 FT heftruck, een onmisbare machine in elke grote of middelgrote loods, magazijn of productieomgeving. Deze dieselgedreven krachtpatser staat klaar om op elk moment de zwaarte van het werk van jou en je team over te nemen.

De Hyster H 2.50 FT is uitgerust met een triplomast of driedelige hefmast, waardoor hij met gemak de hoogte in kan gaan en zware lasten makkelijk kan verplaatsen. Bovendien draagt de freelift functie bij aan een nog soepelere en efficiëntere bediening. De heftruck wordt aangedreven door een betrouwbare viercilinder Yanmar dieselmotor, een naam die bekend staat om zijn betrouwbaarheid in de industrie.

Ook aan extra functionaliteiten is gedacht met het extra ventiel, waarmee deze Hyster H 2.50 FT nog veelzijdiger inzetbaar is. Bovendien is deze machine voorzien van een Nederlands kenteken.

Hoewel de heftruck gebruikt is en er wat carterdampen aanwezig zijn, start en werkt de machine naar behoren. Het is belangrijk te weten dat deze heftruck in As-is conditie wordt verkocht zonder garantie, gezien dit een handelsverkoop betreft. Toch hebben we er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat deze machine klaar is voor zijn volgende klus.

Heeft deze Hyster H 2.50 FT je interesse gewekt? Twijfel dan niet om telefonisch contact op te nemen op het nummer 06-52628231. Ook is het mogelijk om op afspraak deze machine zelf te ervaren. Bezoek gerust onze website voor meer machines. Bij Van Dinther Trading streven we ernaar je van de juiste informatie te voorzien. Omdat we ons richten op de zakelijke markt, zullen alle verkopen plaatsvinden tegen handelsprijzen. We kijken uit naar je reactie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen35 kw
Gewicht4330 kg

Vergelijkbare machines