• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MSI 30 T

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

947 uur

2020

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMSI 30 T
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren947 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Maak kennis met de Manitou MSI 30 T, een robuuste en betrouwbare heftruck gebouwd in 2020. Met een indrukwekkende hefcapaciteit van 3.000 kg en een maximale hefhoogte van 470 cm, staat deze machine klaar om je zware hijsklussen aan te pakken.

Deze heftruck is aangedreven door wielen, wat betekent dat het gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in krappe ruimtes. Ondanks zijn krachtige prestaties, neemt de Manitou MSI 30 T niet veel ruimte in beslag, met afmetingen van 306 x 135 x 240 cm.

Dankzij de uitschuifbare telescoopmast kun je met deze machine gemakkelijk toegang krijgen tot ladingen op verschillende hoogten. Wat betreft de technische aspecten, de algemene staat, technische staat en optische staat zijn allemaal beoordeeld als zeer goed. Dit betekent dat je op deze machine kunt vertrouwen om consistent hoge prestaties te leveren, terwijl hij er nog steeds geweldig uitziet.

De Manitou MSI 30 T is ook voorzien van CE-markering, wat een indicatie is van de naleving van essentiële gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Geproduceerd in Frankrijk, voldoet deze machine ook aan de normen van Stage IIIA / Tier IV interim.

Dit is dus een prima keuze of je nu op zoek bent naar een betrouwbare heftruck voor je magazijn, bouwplaats of andere industriële omgevingen. Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Met zijn kenmerkende duurzaamheid en betrouwbaarheid is de Manitou MSI 30 T heftruck klaar om je zware hijsklussen aan te pakken. Referentienummer voor dit model is KH8272. Neem nu contact op en ervaar zelf de indrukwekkende capaciteiten van deze machine.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen37 kw
Type motorKubota
Gewicht4490 kg

Opties

  • Blower
  • Side shift
  • Werklamp(en)

Vergelijkbare machines