• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yale GDP 35 VX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

5.066 uur

2014

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYale
ModelGDP 35 VX
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren5.066 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare en sterke heftruck? Bekijk deze Yale GDP 35 VX dan eens. Geproduceerd in 2014, maar nog steeds in zeer goede technische en optische staat. Ondanks dat deze machine al aardig wat ervaring heeft, presteert hij nog altijd optimaal.

Deze heftruck is uitgerust met een wiel-aandrijving en heeft een indrukwekkende hefcapaciteit van 3.500 kg. Dankzij de hefhoogte van 485 cm kan hij moeiteloos aan al je hefbehoeften voldoen. En met de afmetingen van 380 x 120 x 230 cm is hij compact genoeg om efficiënt te manoeuvreren op werkvloeren van verschillende groottes.

Enkele extra kenmerken zijn de side-shift, de weeginstallatie en het voor- en dakramen. Deze kenmerken dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit van deze heftruck. Daarnaast is deze Yale GDP 35 VX voorzien van een CE-markering, wat inhoudt dat hij voldoet aan de essentiële eisen van de relevante Europese gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

Ten slotte, de machine is geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, wat getuigt van de hoge bouwkwaliteit. Dus of je hem nu gebruikt voor licht of zwaar tillen, deze Yale heftruck is er helemaal klaar voor. De indrukwekkende prestaties van de Yale GDP 35 VX zullen ongetwijfeld bijdragen aan de efficiëntie van jouw bedrijf.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen35 kw
Type motorYanmar
Gewicht4980 kg

Opties

  • Werklamp(en)
  • Zwaailamp(en)

Vergelijkbare machines