• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI 30 D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
1/11

0 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI 30 D
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Bij deze bieden we een uitzonderlijk goed onderhouden Manitou MI 30 D heftruck aan. Afkomstig van een gerenommeerd merk, is deze machine perfect geschikt voor zwaardere lasten met een hefvermogen van maar liefst 3.000 kg.

Een van de kenmerken van dit model is de soepele schuifmast, die tot een hefhoogte van 470 cm kan bereiken. Bovendien is de vorklengte 1.200 mm, wat extra flexibiliteit biedt bij het manoeuvreren van lasten.

De Manitou MI 30 D is uitgerust met een beschermend dak met glazen dakvenster, wat zorgt voor veiligheid en een goed overzicht tijdens het werken. Daarnaast beschikt deze heftruck over een geïntegreerde sideshift en 3 bedieningshendels in één lijn, wat de bediening aanzienlijk makkelijker maakt.

Aangedreven door een Kubota-dieselmotor van stage 5, biedt deze heftruck ook een uitstekend vermogen en betrouwbaarheid. De volrubberen banden en één gestuurde as zorgen voor stabiliteit, zelfs bij het werken op oneffen terrein.

De Manitou MI 30 D is uitgerust met LED-wegverlichting en werklampen, waarmee je zowel overdag als 's nachts kunt blijven werken. Bovendien is de algemene staat van deze machine zeer goed, wat een lange levensduur en minimale onderhoudskosten garandeert.

Ons referentienummer voor deze heftruck is 58326. Neem voor meer informatie contact met ons op. We helpen je graag verder met je behoeften voor zwaar materieel.

Let op, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKUBOTA
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines