• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yale GDP 35 VX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
1/15

5.401 uur

2014

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYale
ModelGDP 35 VX
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren5.401 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Geïnteresseerd in een krachtige, betrouwbare heftruck die perfect is voor zwaar tillen? Deze Yale GDP 35 VX uit 2014 is voortreffelijk in vorm en klaar om met je mee te werken. Met een hefcapaciteit van maar liefst 3.500 kg is geen stapel te zwaar en met een maximale hefhoogte van 485 cm komen zelfs de hoogste planken binnen handbereik.

Deze machine is uitgerust met een wiel aandrijving wat zorgt voor wendbaarheid en betrouwbare prestaties. Yale is een merk je kan vertrouwen en deze machine is daar een perfect voorbeeld van.

Met afmetingen van 380 cm lang, 120 cm breed en 230 cm hoog, past deze machine in vrijwel elke werkomgeving. Van magazijn tot bouwplaats, deze heftruck gaat waar jij hem nodig hebt.

Deze GDP 35 VX is in zeer goede algemene, technische en optische staat. Je krijgt dus niet alleen een krachtpatser van een machine, maar ook een visueel aantrekkelijk werkmaatje.

Het model beschikt over handige kijkvensters voor en bovenaan en heeft een ingebouwde weeginstallatie, wat het werk efficiënter en veiliger maakt. Bovendien heeft deze truck de gewilde zijverschuiving-functie, wat meer flexibiliteit biedt bij het navigeren in krappe ruimtes.

Geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk, is deze Yale GDP 35 VX het resultaat van uitmuntend vakmanschap en gedegen techniek. Deze Yale GDP 35 VX is klaar om hard aan het werk te gaan op je volgende project.

Laten we tot slot even naar de zaken kant kijken: de getoonde prijs is exclusief BTW en het referentienummer is KH8153.

Als je op zoek bent naar een sterke, betrouwbare heftruck die klaar is voor elke uitdaging, dan is deze Yale GDP 35 VX de perfecte keuze. Maakt het werk gemakkelijker en efficiënter en vertrouw op Yale voor kwaliteit en prestatie.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen35 kw
Type motorYanmar
Gewicht4930 kg

Opties

  • Werklamp(en)
  • Zwaailamp(en)

Vergelijkbare machines