• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MI35D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
1/5

0 uur

2022

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMI35D
Bouwjaar2022
ConditieNieuw
Draaiuren0
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een solide en betrouwbare heftruck? Overweeg dan de Manitou MI35D. Deze machine is uitgerust met een krachtige Kubota dieselmotor stage V die zorgt voor soepele en krachtige prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Deze heftruck heeft een schuifmast met een hefcapaciteit tot wel 3.500 kg. Met een maximale hefhoogte van 370 cm en vorklengte van 1.200 mm, is hij ontworpen om zware en hoge ladingen veilig en efficiënt te hanteren. De machine heeft ook de luxe van een geïntegreerde side shift met achterrek, en is uitgerust met zowel een derde als een vierde functie op de mast voor extra veelzijdigheid.

Om een betrouwbare besturing te garanderen heeft de Manitou MI35D één gestuurde as. Gemak en efficiëntie worden nog verder verhoogd dankzij de lijn van 4 bedieningshendels.

De Manitou MI35D staat op massieve banden van 28-9 aan de voorkant en 6.50-10 aan de achterkant om stabiliteit en grip op elk terrein te garanderen. En je kunt tot laat in de nacht doorwerken dankzij de LED-weg- en werkverlichting.

Deze Manitou MI35D heftruck wordt geleverd met een CE-markering en is daarmee voldoet aan de vereiste Europese regelgeving. En in algemene staat is deze machine zeer goed - klaar om direct aan het werk te gaan.

Het referentienummer van deze machine is 58782. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de Manitou MI35D en ontdek hoe deze krachtige en betrouwbare machine aan al je hef- en hijswerkzaamheden kan voldoen.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKUBOTA
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines