• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MSI30D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

4.250 uur

2005

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMSI30D
Bouwjaar2005
ConditieGebruikt
Draaiuren4.250 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Verhoog je operationele efficiëntie met de Manitou MSI30D. Deze diesel aangedreven heftruck voor ruw terrein is ontworpen om zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden feilloos te presteren.

De Manitou MSI30D toont zijn kracht en veelzijdigheid met een hefcapaciteit van maar liefst 3.000 kg. De hefhoogte van 330 cm maakt hem geschikt voor veelzijdige inzet. Hij komt ook met een vorklengte van 1.200 mm, perfect voor een breed scala aan ladingen.

Deze heftruck is uitgerust met een schuifmast, een kenmerk dat flexibiliteit en precisie bij het hanteren van goederen mogelijk maakt. Bovendien verhoogt de kruishendelbediening de gebruiksvriendelijkheid en zorgt voor precisiebewegingen tijdens het bedienen.

De algehele staat van deze machine is goed, wat betekent dat je kunt rekenen op zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid. Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Ga aan de slag met de Manitou MSI30D - een robuuste heftruck die is ontworpen om je productiviteit naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op met referentienummer 60339 voor meer informatie.

Specificaties

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines