• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E 16 PH-1

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

9.102 uur

2013

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE 16 PH-1
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren9.102 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare heftruck die je werk makkelijker maakt? Je zou dan eens moeten kijken naar deze Linde E 16 PH-1. Gebouwd in 2013, dus je hebt de zekerheid van een machine die al heeft bewezen dat hij duurzaam en betrouwbaar is.

Met een hefcapaciteit van 1.600 kg en een hefhoogte van 462 cm, geeft deze heftruck je alle kracht en bereik die je nodig hebt om je werk gedaan te krijgen. Daarnaast is hij uitgerust met een 4e ventiel, wat je extra flexibiliteit in het gebruik geeft.

Vanzelfsprekend is deze heftruck CE-gemarkeerd, wat aantoont dat hij aan alle Europese veiligheids- en gezondheidsnormen voldoet. De machine verkeert in goede algemene toestand, zowel technisch als optisch. Je kunt dus rekenen op een heftruck die er goed uitziet, en nog beter presteert.

Daar komt nog bij dat hij nóg meer te bieden heeft. Zo heeft hij non-marking banden om vloerschade te voorkomen, een gesloten cabine voor comfort en veiligheid, en een side shift voor extra manoeuvreerbaarheid.

De getoonde prijs is exclusief BTW. Neem contact op voor meer details of om een bezichtiging te plannen met referentienummer KH7294. Deze Linde E 16 PH-1 is precies wat jij nodig hebt om je magazijn soepel te laten functioneren. Pak deze kans, want hoogwaardige heftrucks als deze gaan snel.

Vergelijkbare machines