• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yale GDP 35 VX

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

5.086 uur

2014

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Krommenhoek BV

Stadhoudersmolenweg 216
7317AZ Apeldoorn

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYale
ModelGDP 35 VX
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Draaiuren5.086 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de Yale GDP 35 VX: gebouwd om te presteren. Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck? Dan kan dit jouw volgende belangrijke werkmaatje zijn. Deze heftruck uit 2014, referentienummer KH8155, heeft zichzelf bewezen als een betrouwbaar stuk gereedschap in iedere werkomgeving.

De Yale GDP 35 VX is aangedreven op wiel en heeft een indrukwekkende hefcapaciteit van 3.500 kg. Dit vermogen wordt gecombineerd met een maximale hefhoogte van 485 cm, wat zeer nuttig kan zijn in ruimten met hoge opslagstellingen. De machine is gebouwd in het Verenigd Koninkrijk, bekend om de kwaliteit en duurzaamheid van zijn productiemachines.

De afmetingen van de heftruck zijn 380 x 120 x 230 cm, wat ervoor zorgt dat deze machine perfect past in de meeste ruimtes. Door de compacte afmetingen is manoeuvreren in kleine ruimtes geen probleem.

Zowel de technische als de optische staat van de heftruck is beoordeeld als zeer goed. De machine ziet er dus niet alleen uit als nieuw, ze werkt ook als zodanig. De Yale GDP 35 VX heeft ook de CE-markering, wat aangeeft dat ze voldoet aan de essentiële veiligheids- en prestatie-eisen van de EU-regelgeving.

Enkele extra kenmerken van deze heftruck zijn de side-shift, weeginstallatie en voor- en dakramen. Beleef het gemak van de side-shift functie die je helpt om lasten veilig op te pakken, over te brengen en neer te zetten. Met de weeginstallatie kun je de gewichten van de ladingen gemakkelijk meten en de ramen bieden uitstekend zicht voor veiliger gebruik van de machine.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Verken de mogelijkheden van de Yale GDP 35 VX en verhoog je productiviteit vandaag nog!

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen35 kw
Type motorYanmar
Gewicht4930 kg

Opties

  • Werklamp(en)
  • Zwaailamp(en)

Vergelijkbare machines