• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Manitou MANITOU MI 30 D

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
1/13

50 uur

0

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkManitou
ModelMANITOU MI 30 D
Bouwjaar0
ConditieGebruikt
Draaiuren50 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ervaar de kracht en duurzaamheid van de Manitou MI 30 D heftruck. Deze machine in zeer goede staat beschikt over een schuifmast met een hefhoogte van 470 cm en een hefcapaciteit van 3.000 kg, ideaal voor al je zware klussen. De vorklengte komt op 1.200 mm wat de machine uitermate geschikt maakt voor verschillende toepassingen.

Enkele kernmerken van deze Manitou MI 30 D zijn het beschermende glazen dak, een triple freelift mast en geïntegreerde sideshift voor precieze en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid in elke situatie. Met toegevoegde functies zoals LED-weg- en werkverlichting, draagt de machine bij aan maximale veiligheid en zichtbaarheid.

Onder de motorkap vind je een betrouwbare Kubota diesel motor Stage 5 die zorgt voor een continu, efficiënt vermogen bij elke taak. Bovendien heeft de heftruck 3 bedieningshendels en 1 stuuras voor al je hef- en transportbehoeften. De volledig rubberen banden zorgen voor een soepele, stabiele rit, ongeacht de ondergrond.

Staat van de machine gemiddeld, maar gezien de algemene conditie en functionaliteiten, is dit een echt krachtige aanwinst voor je werkplaats. De getoonde prijs is exclusief BTW. Neem contact met ons op om te refereren naar nummer 58159 en meer te weten te komen over deze competitieve Manitou MI 30 D heftruck. We kijken uit naar je reactie.

Specificaties

Algemene specificaties

Type motorKUBOTA
Asconfiguratie4×2

As 1

PositieVoor

As 2

PositieAchter

Opties

  • Sideshift

Vergelijkbare machines