• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Hyster J 3,00 XM

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/8

1.335 uur

1998

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelJ 3,00 XM
Bouwjaar1998
ConditieGebruikt
Draaiuren1.335 uur

Omschrijving

Ontdek de soepele bediening van deze Hyster J 3.00 XM elektrische heftruck. Deze machine is uitgerust met een triplomast, oftewel een drie delige hefmast, voor extra veelzijdigheid. Dankzij de freelancer en side-shift kun je met deze heftruck moeiteloos navigeren, zelfs in de meest krappe ruimtes.

De handige monotrol rijbediening maakt het besturen nog makkelijker. Na een volle dag werken, laad je de heftruck eenvoudig weer op met de meegeleverde oplader, klaar voor de volgende klus.

Deze Hyster J 3.00 XM is perfect voor de zakelijke markt en wordt aangeboden in AS-IS conditie. Dit betekent dat je de machine krijgt zoals je hem ziet, zonder enige vorm van garantie. Dat maakt deze heftruck juist aantrekkelijk geprijsd.

Voor meer informatie, het maken van een afspraak of het bekijken van onze andere machines, neem telefonisch contact op met ons op nummer 0031-652628231. Wij zijn gevestigd in 's-Hertogenbosch, Nederland.

Bij Van Dinther Trading bieden we een wisselende voorraad aan machines. We streven ernaar om je altijd te voorzien van de juiste informatie. Wil je deze krachtpatser zelf ervaren? Wacht dan niet langer en bel ons vandaag nog. Onze showroom is geopend op afspraak.

Vergelijkbare machines