• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Cat 302.5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

5.396 uur

2008

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Pol & Dekker Machines

Alteveer 98
7907GA Hoogeveen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkCat
Model302.5
Bouwjaar2008
ConditieGebruikt
Draaiuren5.396 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ben je op zoek naar een multifunctionele mini-graafmachine van een betrouwbare fabrikant? Dan is de Caterpillar 302.5 van 2008 met 5300 draaiuren mogelijk een uitstekende keuze voor je. Deze machine heeft al veel gezien, maar is nog steeds in perfecte staat en klaar om weer aan de slag te gaan.

Geen complexe voorbereidingen nodig; deze Caterpillar is klaar voor onmiddellijke inzet. De proportionele bediening op de extra functies zorgt ervoor dat je werk efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd kan worden.

De Caterpillar 302.5 wordt geleverd met een CW05 slotenbak en een snelwissel CW05. Ook heeft het een verstelgiek en een sloop sorteerfunctie. Dit betekent dat je met deze machine een breed scala aan klussen kunt klaren.

En omdat we begrijpen dat je mogelijk een upgrade wilt van je huidige machine, is inruil ook mogelijk. De Caterpillar 302.5 wordt aangeboden exclusief BTW.

De machine wordt door Pol & Dekker Machines aangeboden. Wij zijn officieel Yanmar dealer en sinds onze oprichting in 2018 staan wij klaar om je te voorzien van uitstekende machines tegen scherpe prijzen. Naast de verkoop, zijn we 24/7 bereikbaar en hebben we onze eigen werkplaats en servicebus. Daarom zijn wij een vertrouwd adres voor je nieuwe machine.

Voor meer informatie of om de Caterpillar 302.5 zelf te bekijken, kun je contact opnemen met Pol & Dekker Machines op het volgende telefoonnummer: +31646618004. Je kunt ons ook bereiken via e-mail: info@pol-dekker.nl.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2700 kg

Vergelijkbare machines