• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still R60-25

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

17.698 uur

1991

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelR60-25
Bouwjaar1991
ConditieGebruikt
Draaiuren17.698 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, elektrische heftruck die je werk gemakkelijker kan maken? Met de Still R60-25 elektrische heftruck heb je een krachtige machine in handen.

Deze heftruck heeft een hefvermogen van 2500 kg en kan tot wel 505 cm hoogte tillen. Met een vrije heffing van 180 cm heb je een groot bereik, of je nu in een magazijn werkt of bij het laden en lossen van vrachtwagens.

Het gebruiksgemak van deze heftruck wordt verbeterd dankzij de triplex mast en de zijverschuiving. Het manoeuvreren en positioneren van lasten wordt daardoor eenvoudiger, wat zowel de efficiëntie als de veiligheid verhoogt.

Naast de machine zelf, krijg je ook een batterij uit 2017 in goede staat. Je kunt dus rekenen op een betrouwbare energiebron voor je werkzaamheden. De niet-markerende banden voorkomen strepen op de vloer, waardoor je werkplek schoon blijft.

Ten slotte is de aankoop inclusief een acculader, zodat je direct aan de slag kunt gaan en je werkzaamheden nooit lang hoeft te onderbreken.

Over inruil en transport kunnen we in overleg afspraken maken. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Met deze Still R60-25 geef je je werkzaamheden moeiteloos een upgrade.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3970 kg

Vergelijkbare machines