• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Wacker Neuson minigraver ( Bj 2020) Verstelbaar 3 CIL

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

1.087 uur

2020

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkWacker Neuson
Modelminigraver ( Bj 2020) Verstelbaar 3 CIL
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren1.087 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

De Wacker Neuson 803 is een compacte minigraver die, ondanks zijn relatief kleine formaat, groots presteert op elk terrein. Met een gewicht van 1110 kg is hij stabiel en betrouwbaar, zelfs tijdens de meest veeleisende klussen. Geïnspireerd door de krachtige machines van Cat Caterpillar 300.9 D, zal deze minigraver je verwachtingen overtreffen.

De Wacker Neuson 803 is uitgerust met een 3-cilinder, 9,9 kW YANMAR dieselmotor en biedt de perfecte balans tussen kracht en efficiëntie. Klussen zal nooit meer hetzelfde zijn, dankzij de zwenkgiek en de neerklapbare rolbeugel, waardoor maximale manoeuvreerbaarheid wordt gewaarborgd.

Voor extra veelzijdigheid en An aanpassingsvermogen aan verschillende werkzaamheden beschikt de Wacker Neuson 803 ook over een extra hydraulisch ventiel en een hydraulisch verstelbare onderwagen. De breedte van slechts 69 / 86 cm maakt hem uiterst handig voor werkzaamheden op krappe bouwterreinen.

De Wacker Neuson 803 komt inclusief een mechanische wissel en twee bakken, zodat je voor elke klus de juiste uitrusting bij de hand hebt. De ECO dual power-uitvoering kan ook op een extern powerpack werken, waardoor je nog flexibeler bent in je werkzaamheden.

De Wacker Neuson 803 minigraver is van bouwjaar 2020 en bevindt zich in een zeer goede staat. Bij interesse kun je contact opnemen om een afspraak te maken. Vergeet ook niet dat Van Dinther Trading zich richt op de zakelijke markt en alle verkopen worden uitgevoerd tegen handelsprijzen in AS-IS conditie zonder enige vorm van garantie. Ons team doet zijn uiterste best om je te voorzien van de juiste informatie over dit object.