• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde E18P Triplo 5,2M Heftruck Side-Shift

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/9

18.255 uur

1997

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelE18P Triplo 5,2M Heftruck Side-Shift
Bouwjaar1997
ConditieGebruikt
Draaiuren18.255 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte heftruck voor de dagelijkse operaties in je magazijn of opslagruimte? Overweeg dan deze elektrische Linde E18P Heftruck. Met een hefhoogte van 5,2 meter en een doorrijhoogte van 2,32 meter kun je met gemak goederen in die hoge stellingen bereiken.

Deze heftruck heeft een triplomast, ofwel een driedelige hefmast, en een side-shift functie. Hierdoor is het manoeuvreren en positioneren van goederen nog eenvoudiger, zelfs in de meest krappe ruimtes. De automaat op het stuur maakt het rijden met deze heftruck tot een probleemloze ervaring.

Hoewel deze machine een compacte 4-wieler is, kun je er scherp mee sturen, bijna net zo scherp als met een 3-wieler. Werken in smalle gangpaden of kleine ruimtes is dus geen probleem voor deze heftruck.

Bij interesse kun je contact opnemen via telefoonnummer 0652628231 (niet via e-mail). Houd er rekening mee dat Van Dinther Trading zich met name richt op de zakelijke markt en dat alle verkopen in AS-IS staat plaatsvinden tegen handelsprijzen. We streven ernaar je van zoveel mogelijk nauwkeurige informatie over onze objecten te voorzien.

Vergelijkbare machines