• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

STILL ESM 10 ESM 10

Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/6

6.028 uur

2016

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkSTILL ESM 10
ModelESM 10
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Draaiuren6.028 uur

Omschrijving

Heb je een wat bescheiden magazijn en ben je op zoek naar een heftruck die slank en wendbaar is? Overweeg dan deze supercompacte STILL ESM 10 opstapheftruck. Deze machine is net klein genoeg om zich moeiteloos een weg te banen door strakkere ruimtes en gangpaden, zonder in te leveren op functionaliteit of kracht.

Deze speciale uitvoering van de Linde E10 wordt geleverd met een aantal extra's die de bruikbaarheid verder vergroten. De Mono Freeliftmast en de Side-Shift functie zorgen ervoor dat je met gemak zware lasten kunt tillen, verplaatsen en neerzetten. De stuurbekrachtiging maakt het manoeuvreren nog eenvoudiger, zodat je je goederen zo efficiënt mogelijk kunt verplaatsen.

Wat betreft capaciteit en maatvoering, de STILL ESM 10 kan ladingen tot 1000 kg tillen en bereikt een hefhoogte van 1,53 meter, terwijl de doorrijhoogte van 2,18 meter betekent dat hij door standaarddeuren kan zonder problemen.

Kortom, als je op zoek bent naar een compacte, krachtige en uiterst wendbare heftruck die ideaal is voor kleinere magazijnen, dan zou de STILL ESM 10 opstapheftruck zomaar eens het antwoord kunnen zijn. Neem contact op voor meer informatie - we staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de beste beslissing voor jouw magazijn.

Vergelijkbare machines