• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

YALE GDP 25 Diesel heftruck TRIPLO 4,9 m (BJ 2015)

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

11.587 uur

2015

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van Dinther Trading

Ertveldweg 12
5231 XB 's Hertogenbosch

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYALE GDP 25
ModelDiesel heftruck TRIPLO 4,9 m (BJ 2015)
Bouwjaar2015
ConditieGebruikt
Draaiuren11.587 uur

Omschrijving

Ben je op zoek naar een betrouwbare, efficiënte heftruck? Bekijk dan deze Yale GDP25 VX E2170 Diesel heftruck. Gebouwd in 2015 en hard aan het werk geweest voor 11587 uur, maar nog steeds in staat om zware klussen aan te pakken.

Deze heftruck heeft een triplomast van 4,95 meter hoog, ideaal voor het bereiken van hoge ladingen. Dankzij de doorrijhoogte van 2,2 meter is het ook een geschikte containertruck. Het heeft verschillende functies voor hands-on controle, zoals een triplex/drie delige hefmast, freelift, side-shift en een 3e en 4e functie tot aan het vorkenbord.

Voor extra comfort tijdens het werk, heeft deze machine een dichte cabine. Het wordt aangedreven door een Yanmar 4 cilinder diesel motor. Het is gecertificeerd met CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de veiligheids-, gezondheids- en milieueisen van de EU.

Deze Yale Diesel heftruck is een goedwerkende machine met een uitgebreide lijst aan functies, ideaal voor zakelijk gebruik. Het is een vergelijkbaar model met de Hyster H2.5 FT, wat het een goede keuze maakt als je geïnteresseerd bent in die machine.

Staat deze machine bovenaan je lijst? Neem dan contact op met Van Dinther Trading op 0031-652628231 gevestigd in 's-Hertogenbosch NL. Houd er rekening mee dat alle verkoop geschiedt tegen handelsprijzen in AS-IS conditie zonder enige vorm van garantie. Afspraken om de machine te bekijken en te testen zijn op aanvraag mogelijk.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4310 kg

Vergelijkbare machines