• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar VIO50

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
Foto 17
1/17

3.386 uur

2019

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelVIO50
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Draaiuren3.386 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Op zoek naar een degelijke mini-graafmachine die er nog goed uitziet en uitstekend functioneert? Dan is deze Yanmar VIO50 mogelijk precies wat je nodig hebt. Met zijn rupsaandrijving en rupsbandbreedte van 35 cm kan hij diverse terreinen aan. De machine is uitgerust met een lepelsteel met een lengte van 145 cm en heeft een maximaal graafbereik van 570 cm. Onderwagen en schuifblad hebben beide een breedte van 197 cm.

De Yanmar VIO50 blinkt uit in zijn opbreek- en graafkracht, met een maximum van respectievelijk 37 kN en 23 kN. Daarnaast is deze machine ook sterk in het bedwingen van hellingen, met een maximaal klimvermogen van 30%. Wanneer je iets moet slepen is dat ook geen probleem, want deze machine heeft een maximale trekkracht van 43 kN.

Deze machine komt met vele extra's, zo is hij voorzien van een cabine met airco om ook tijdens warme zomerdagen comfortabel te kunnen werken. En als het donker wordt, komt het geïnstalleerde LED-pakket goed van pas. Overigens is er ook gedacht aan je luisterplezier: er is een radio aanwezig.

Veiligheid is uiteraard belangrijk. Daarom is deze Yanmar VIO50 uitgerust met slangbreuk ventielen en voor extra stabiliteit is er een extra contragewicht toegevoegd. Als laatste, voor de nodige flexibiliteit, komt deze machine met een hydraulische snelwissel CW10 en drie verschillende bakken.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW. De algemene staat van deze Yanmar VIO50 is goed. De referentienummer voor deze machine is 46252. Ontdek wat deze krachtige en betrouwbare mini-graafmachine voor jouw projecten kan betekenen.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht5150 kg

Vergelijkbare machines