• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar VIO12

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
1/8

3 uur

2024

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelVIO12
Bouwjaar2024
ConditieNieuw
Draaiuren3 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Bekijk deze sterke en flexibele Yanmar VIO12 mini-graafmachine. Met een gewicht van 1250 kg is deze machine compact en toch krachtig. De verstelbare onderwagen kan variëren tussen 83 en 100 cm, wat hem geschikt maakt voor diverse taken. Daarnaast is hij uitgerust met een deelbare rolbeugel voor extra veiligheid.

Deze Yanmar VIO12 heeft een drie-cilinder Stage V motor en een plunjer hydrauliekpomp die zorgen voor krachtige en soepele prestaties. Het model heeft bovendien een 2e rijsnelheid, wat zorgt voor meer efficiëntie op de werkplek. De bediening verloopt moeiteloos dankzij de servo joysticks en de machine heeft zelfs een extra functie op de giek om jou nog beter te dienen.

Als het aankomt op het graafwerk, spreken de cijfers voor zich. Met een maximum graafbereik van 335 cm, een maximum graafhoogte van 315 cm en een maximale graafdiepte van 195 cm is geen enkel werk te groot voor deze machine. Kracht? De machine levert een maximale opbreekkracht van 14 kN en een maximale graafkracht van 6 kN.

Bovendien wordt de machine geleverd met een semi-automatische snelwissel S30 en drie bakken van verschillende groottes (800/400/250mm).

De machine verkeert in zeer goede staat en heeft een 0-beurt en BMWT-keuring ondergaan om zeker te zijn van de hoogste standaarden. Interesse? Neem gerust contact op! Deze Yanmar VIO12 is klaar om aan de slag te gaan op jouw volgende project. Let wel, de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht1250 kg

Vergelijkbare machines