• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Yanmar SV26

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
1/16

86 uur

2023

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Geert-Jan de Kok B.V.

Notelstraat 53
5085ET ESBEEK

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkYanmar
ModelSV26
Bouwjaar2023
ConditieGebruikt
Draaiuren86 uur
BrandstofDiesel

Omschrijving

Ontdek de indrukwekkende kracht en flexibiliteit van deze Yanmar SV26 mini-graafmachine. Deze machine is in zeer goede staat en klaar voor elke uitdaging die je kunt bieden. Het rijdt op rupsbanden met een breedte van 30 cm, waardoor het een stabiele, stevige basis heeft op elk soort terrein, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

De Yanmar SV26 biedt enorm potentieel voor je werk, met een maximale graafdiepte van 295 cm en een maximale graafhoogte van 413 cm. Deze cijfers worden ondersteund door een indrukwekkende maximale opbreekkracht van 25 kN en een maximale graafkracht van 13 kN.

De machine heeft een lengte lepelsteel van 140 cm en met zijn maximale breedte van onderwagen van 155 cm weet je zeker dat je de ruimte hebt om grote hoeveelheden grond moeiteloos te verplaatsen. Bovendien zorgt het schuifblad van 155 cm voor nog meer veelzijdigheid tijdens jouw werkzaamheden.

En dat is nog niet alles. Met een maximum trekkracht van 37 kN kan de Yanmar SV26 lasten trekken die groter zijn dan je zou verwachten van een mini-graafmachine. Het heeft ook een maximaal klimvermogen van 30%, waardoor het in staat is om hellingen aan te kunnen die andere machines niet kunnen.

Deze mini-graafmachine wordt geleverd met extra's zoals een cabine met radio en LED-pakket, een langere arm, een extra contragewicht, sloop/sorteerfunctie en een hydraulische snelwissel met lasthaak. Ook krijg je er drie bakken bij (1200 / 500 / 250mm).

De Yanmar SV26 is een mini-graafmachine die serieuze resultaten kan leveren in jouw volgende project. Betrouwbaar, veelzijdig en krachtig: deze machine is een waardevolle aanwinst voor elke werkplek.

Let op: de getoonde prijs is exclusief BTW.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht2750 kg

Vergelijkbare machines