• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Kalmar EFY30

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

21.469 uur

1993

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkKalmar
ModelEFY30
Bouwjaar1993
ConditieGebruikt
Draaiuren21.469 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Verken de mogelijkheden van de uitzonderlijke Kalmar EFY30 zijlader. Deze elektrische zijlader heeft een hefvermogen van maar liefst 3000kg, waardoor hij zelfs de zwaarste lasten zonder problemen aan kan. Met een imposante hefhoogte van 750cm krijgt u elke klus op hoogte geklaard.

Vergeet niet de vrije heffing van 240cm, die garant staat voor extra flexibiliteit en efficiëntie. De machine is uitgerust met een vorkenspreider van 240 bij 35cm voor nog meer veelzijdigheid bij het verwerken van ladingen van verschillende afmetingen.

Aangedreven door een krachtige batterij uit 2016, kunt u altijd rekenen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid die u van Kalmar machines mag verwachten. De vierwielige zijlader verzekert stabiliteit en balanceert de lading efficiënt.

Behoefte aan nog meer hoogte? Geen probleem met de triplex mast, die u extra hoogtereach biedt zonder de stabiliteit te verliezen. Inclusief acculader zodat u meteen aan de slag kan.

Of u nu op zoek bent naar een upgrade van uw huidige machine of toe bent aan uw eerste zijlader aankoop, de Kalmar EFY30 bewijst zich altijd als een waardevolle toevoeging aan uw machinepark.

Inruil en transport zijn bespreekbaar en zullen in overleg geregeld worden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden van deze betrouwbare en krachtige Kalmar EFY30 zijlader te ontdekken.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht8100 kg

Vergelijkbare machines