• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Still RX60-40

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/16

14.331 uur

2013

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStill
ModelRX60-40
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Draaiuren14.331 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de kracht en het gemak van de Still RX60-40 elektrische heftruck. Dit robuuste werkpaard combineert een indrukwekkend hefvermogen van 4000kg met een maximale hefhoogte van 470cm. Dit zorgt voor flexibiliteit tijdens het laden, lossen en stapelen, ongeacht de vorm of omvang van de vracht.

Naast zijn hefcapaciteiten heeft deze heftruck tal van extra's die de werkdag net wat aangenamer maken. Met zijn geïntegreerde side-shift en vorkenspreider kan de Still RX60-40 de last precies daar plaatsen waar jij dat wilt, terwijl de 155cm vrije heffing het mogelijk maakt om op moeilijk bereikbare hoogtes te werken.

De triplex mast biedt stabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De werklampen zorgen voor goede zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht, en de verwarming maakt het werken in koudere omstandigheden comfortabeler.

De degelijke batterij uit 2014 bij deze heftruck levert constante energie voor een betrouwbare en efficiënte werking. En bij de koop van deze machine is een acculader inbegrepen, waardoor je meteen aan de slag kunt.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor inruil en transport te bespreken. Ga voor de Still RX60-40 en prepareer je voor een vlotte en efficiënte werkdag.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht7252 kg

Vergelijkbare machines