• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Atlet JG1N1L16T

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/13

2.287 uur

2010

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Second Owner

Havenweg 6-8
6603AS Wijchen

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkAtlet
ModelJG1N1L16T
Bouwjaar2010
ConditieGebruikt
Draaiuren2.287 uur
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiency van de Atlet JG1N1L16T elektrische heftruck. Deze machine is ontworpen om zware lasten tot 1600kg te dragen, waardoor je eenvoudig en veilig kan tillen en verplaatsen.

Met een maximale hefhoogte van 330cm en een vrije heffing van 150cm, kun je moeiteloos ladingen stouwen en stapelen. Het is uitgerust met een duplex mast systeem voor meer stabiliteit en duurzaamheid, wat je handelingen veiliger en betrouwbaarder maakt.

Dankzij de functionele side-shift functie, kan je de ladingen horizontaal verplaatsen zonder het hele voertuig te hoeven draaien. Een ideale functie voor het optimaliseren en vergemakkelijken van al je magazijntaken.

De Atlet JG1N1L16T rijdt op non-marking banden. Dit betekent dat ze geen zwarte strepen achterlaten op je werkplek. Ideaal bij werk in schone omgevingen waar vloeren zonder zwarte strepen van belang zijn.

Ontspan met de zekerheid van inbegrepen acculader. Je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen, want deze heftruck wordt geleverd met de nodige laadapparatuur.

Tot slot, houden we bij Atlet van flexibiliteit net zo veel als jij. Daarom zijn inruil en transport van je oude machine mogelijk in overleg. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Haal het meeste uit je werk met de Atlet JG1N1L16T. Deze machine is meer dan alleen een heftruck, het is een betrouwbare partner voor je dagelijkse operaties.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht3455 kg

Vergelijkbare machines