• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Doosan G25P-5

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/7

2.002 km

2.002 uur

2013

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BR MACHINERY

SLOOTSEKUILEN 20
5986PG BERINGE

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDoosan
ModelG25P-5
Bouwjaar2013
ConditieGebruikt
Tellerstand2.002 km
Draaiuren2.002 uur

Omschrijving

Neem eens een kijkje bij deze Doosan G25P-5 heftruck. Deze betrouwbare machine vindt zijn oorsprong in het jaar 2013 en is uitgerust met een reeks handige functies die het dagelijkse werk aanzienlijk vergemakkelijken.

Met zijn triplo mast en freelift is deze heftruck uitzonderlijk veelzijdig, en de extra sideshift functie zorgt voor dat beetje extra gemak bij het manoeuvreren in krappe ruimtes. De hefhoogte van 4.70m en doorrijhoogte van 2.15m maken het mogelijk om zwaardere lasten te tillen en te transporteren die andere heftrucks niet aankunnen.

Daarnaast beschikt deze Doosan heftruck over non-marking banden, wat betekent dat je geen last hebt van strepen of andere markeringen op de vloer tijdens het werk. Deze praktische heftruck is dus niet alleen functioneel, maar zorgt ook voor een nette en professionele uitstraling van je werkruimte.

Interesse in deze Doosan G25P-5 heftruck? We bieden de mogelijkheid tot inruil en kunnen ook het transport voor je regelen. Let op, de prijs is exclusief btw. Maak de overstap naar deze efficiënte en betrouwbare heftruck en vereenvoudig je werkzaamheden op een slimme manier.

Specificaties

Algemene specificaties

Gewicht4000 kg