• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Ford Transit Custom

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

211.515 km

2014

Diesel

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkFord
ModelTransit Custom
Bouwjaar2014
ConditieGebruikt
Tellerstand211.515 km
BrandstofDiesel
KentekenV-932-VX

Omschrijving

Zoek je naar een robuuste, betrouwbare bestelbus voor je werkzaamheden? Dan is deze Ford Transit Custom uit 2014 misschien wel waar je naar op zoek bent. Met een sterke 155 pk onder de motorkap en nog geldige APK tot maart 2025, sta je niet snel stil.

Deze handgeschakelde bus heeft al wat kilometers op de teller staan (211.515 km) maar door zijn volledige onderhoudshistorie ben je van zijn betrouwbaarheid verzekerd. Naast zijn prestaties onder de motorkap biedt deze Transit Custom comfort van binnen. Van stoelverwarming tot elektrisch bedienbare spiegels, deze Ford Transit heeft het.

Hij is uitgerust met dubbele schuifdeuren, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je apparatuur of vracht. En niet te vergeten: de Transit beschikt over airconditioning, dus zelfs op de warmste dagen blijft het hoofd koel.

Met zijn krachtige uitstraling, aangevuld met 18 Inch velgen, is deze Ford Transit Custom een representatieve bus. Dankzij de trekhaak ben je bovendien voorbereid op elke taak. De achteruitrijcamera samen met de parkeersensoren voor en achter zorgen ervoor dat je de bus probleemloos in elke gewenste ruimte parkeert.

Overweeg je deze Ford Transit Custom aan je wagenpark toe te voegen? Kom hem dan snel bekijken en ervaar zijn comfort en prestaties. Deze betrouwbare bestelbus is klaar voor een nieuwe eigenaar.