• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Opel Vivaro

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/17

214.258 km

2019

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

H&G Exporttractors

Abbestederweg 30 B
1759 NB Callantsoog

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOpel
ModelVivaro
Bouwjaar2019
ConditieGebruikt
Tellerstand214.258 km
KentekenV-103-VH

Omschrijving

Maak kennis met deze betrouwbare Opel Vivaro 1.6 CDTI bestelbus. Met relatief lage kilometerstand van 214,258 biedt deze bus nog vele jaren van trouwe service. De motor, met een vermogen van 125 PK, zal je niet teleurstellen, ongeacht de lading die je nodig hebt om te vervoeren.

Met zijn zes versnellingen, kun je altijd rekenen op soepel en efficiënt rijden, of je nu door de stad manoeuvreert of op de snelweg rijdt. De betrouwbaarheid van deze bus wordt versterkt door de geldige APK tot 26-10-2024; je kunt dus direct met vertrouwen de weg op.

Aan comfort is ook gedacht: met een handige trekhaak, kun je vrijwel alles slepen wat je nodig hebt voor je klussen of expedities. In de cabine vind je een LCD radio scherm om je favoriete zenders af te stemmen terwijl je onderweg bent.

Vergeet ook niet de stevige reputatie die het merk Opel met zich meebrengt. En last but not least, de bus bevindt zich in een zeer nette staat. Goed behandeld en goed onderhouden; een bewijs dat deze bus klaar is voor zijn volgende eigenaar.

Deze Opel Vivaro 1.6 CDTI is een solide keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, no-nonsense vervoersoplossingen. Bekijk het zelf en ervaar het potentieel van deze uitstekende bestelbus.