• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Bobcat E10Z Minigraver / Mini Graver

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
1/14

834 uur

2020

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Van Elk Handelsonderneming

Van Heemstraweg 18A
6653 KB Deest

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkBobcat
ModelE10Z Minigraver / Mini Graver
Bouwjaar2020
ConditieGebruikt
Draaiuren834 uur

Omschrijving

Zoek je naar een betrouwbare en krachtige mini-graafmachine voor bouwwerkzaamheden? Overweeg dan deze Bobcat E10Z. Gebouwd in 2020, heeft deze machine slechts 832 bedrijfsuren op de klok. De duurzaamheid van deze machine wordt versterkt door de drie-cilinder Kubota motor, waarvan je kunt verwachten dat die betrouwbare prestaties levert.

De Bobcat E10Z heeft een instelbare onderwagen die versteld kan worden tussen 71cm en 110 cm, waardoor je meer flexibiliteit krijgt in verschillende werkomstandigheden. Het bevat een joystick bediening, wat zorgt voor nauwkeurige beheersing van de machine. Bovendien is het uitgerust met een nieuw driedelig bakkenset, wat betekent dat je de juiste tools hebt voor een scala aan taken.

Wat betreft het comfort, deze Bobcat E10Z heeft een eigen gewicht van 1.176 kg, waardoor het eenvoudig te manoeuvreren is op de bouwplaats. De machine heeft twee rij-snelheden en een extra hydraulische functie, waarmee je de efficiëntie van je werk kunt verhogen. Daarnaast is het voorzien van een snelwissel met lasthaak.

De prijs is exclusief BTW en er zijn financiële lease mogelijkheden beschikbaar. Inruil en transport kunnen in overleg geregeld worden. Voor meer informatie, neem contact op met Luuk van Elk.

Vergelijkbare machines