• Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte
Logo Beequip

Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
1/12

19.980 uur

2012

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Van de Wert Trading B.V.

Bedrijfstraat 3
5391LR Nuland

Alle advertenties
  • Materieel leasen en kopen
  • Alleen geverifieerde aanbieders
  • Direct een vrijblijvende offerte

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkLinde
ModelH30T-01 Triplo 640 Freelift /3e/4e fucntie Lpg 2012
Bouwjaar2012
ConditieGebruikt
Draaiuren19.980 uur

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare, stevige heftruck voor je magazijn of bouwplaats? Overweeg dan onze Linde H30T-01 Triplo 640 Freelift. Deze industriële heftruck draait op LPG en is geproduceerd in 2012. Het model is ontworpen voor diverse toepassingen en is uitgerust met een 3e en 4e functie voor extra veelzijdigheid.

Bij Van de Wert Trading B.V. hebben we altijd een wisselende voorraad van machines, truck, trailers en aanbouwdelen. Onze prijzen zijn altijd exclusief BTW, en levering vindt plaats vanuit Nuland. Houd er rekening mee dat we onze machines in AS-IS conditie verkopen zonder garanties. Dit in lijn met onze algemene voorwaarden.

Benieuwd naar deze Linde H30T-01? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een bezichtiging of proefrit. Omdat we niet constant op locatie zijn, raden we je aan om van tevoren te bellen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we je optimaal van dienst kunnen zijn.

Interesse? Neem contact met ons op via een van de vermelde telefoonnummers of door een mail te sturen naar info@vandewert.nl. We helpen je graag verder. Voor meer informatie, bekijk onze website www.vandewert.nl.